Využijte DOPRAVU ZDARMA. Objednejte nad 2000 Kč a použijte kód "platim online".

Hodnocení obchodu

4,9 678 hodnocení
Přidat hodnocení
5
626x
4
29x
3
9x
2
5x
1
9x
Nevyplňujte toto pole:
A Avatar autora asmodeus | 18.11.2020
muži jse vás zeptat jestli to přijde jako CD nebo jako ONLINE KLIC
T Avatar autora Tomáš | 10.11.2020
Bájovské ještě se mi ani nezahřál můj PS4 a objednávka je doma,UFC4 no super a za rozumné ceny díky do Brna objednávka číslo 2031027...
T Avatar autora Týna | 26.10.2020
Super rychlé dodání, komunikace na vysoké úrovni,spokojenost největší. Skvělé ceny a velký sortiment zboží.. ráda se zucastnim soutěže č. 2028943
JR Avatar autora Jan Roučka | 25.10.2020
Mohu se zeptat jestli hra přijde v krabicove verzi nebo jako online klic ???
VV Avatar autora Vašek Váša | 22.10.2020
Maximální spokojenost .
OT Avatar autora Ondřej Tůma | 18.10.2020
Ještě jsem si nikdy takhle hry nebojednával, ale myslím si že konzoliště je přesně příklad jak by to mělo vypadat, jsem zcela spokojen, krásná cena, rychle doručení, určitě se sem ještě hodněkrát vrátím. Rád se zúčastním soutěže- objednávka č. 2027669
ŠS Avatar autora Šárka Svobodová | 13.10.2020
Výborné č. Objednávky 2027984, hraju o 500kc zpět ????✌️????
PP Avatar autora Petr Pazdierski | 9.9.2020
Hra už objednaná,kupoval jsem i PS tlou 2 a super,bez problémů, doporučuji.
J Avatar autora Jirka | 27.8.2020
Vždy skvělé vyřízení objednavky a velký výběr her! :)
MB Avatar autora Marek Bravenec | 21.8.2020
Okamžité doručení 100% spokojenost děkuji
BR Avatar autora BiG RaGe | 19.8.2020
+Co si budem, tenhle obchod patří k těm kvalitnějším - Většina herních výrobků je u konkurenčních web. obchodů levnější, stále však překonává Microsoft store, ps store (nebo jak se to jmenuje), JRC (kde bych maximálně doporučil kupovat svému největšímu nepříteli)
Avatar autora Michal Škrdla (Administrátor) 19.8.2020
Děkujeme za milou recenzi. U většiny produktů se cenově držíme mezi 5 nejlevnějšími eshopy v ČR. Ne však vždy a u všech produktů je to možné. Jde o velice dynamické a konkurenční prostředí. Nesnažíme se o to být prostě jen nejlevnější ale nabízíme něco navíc, zejména rychlé dodání, kvalitní zákaznický servis a bezproblémové vyřizování vratek a reklamací už do několika dní. Ušetřit na nákupu u toho nejlevnějšího obchodu pár korun se pak v konečném důsledku nemusí vyplatit.
Avatar autora | 19.8.2020
+ Rychlé dodaní velmy spokojen.

Příjemné jednání,potřeboval sem radu ohledně hry tak my po mejlu vyšly vříc moc jim děkuji.
Avatar autora | 18.8.2020
+ Rychlá, spolehlivá prodejna

Avatar autora | 18.8.2020
+ cena,rychlost doručení

Avatar autora | 18.8.2020
+ rychlost

Avatar autora | 18.8.2020
+ Spokojenost.

Avatar autora | 17.8.2020
+ Rychlost dodání
+ Na prodejně příjemná obsluha
+ Kvalita výrobku
+ Možnost získat náramek jako dárek :)
+ Ceny často nižší než konkurence
- Téměř nic. Jen v e-mailu by mohlo být napsáno, do kdy si můžu objednávku na prodejně vyzvednout, než mi ji zruší.

Celkově spokojenost s obchodem. Navíc teď mají v Brně dost pěknou prodejnu (o dost lepší než dřívější, která byla napůl ve skladě. :) ). Obsluha super, rychlost dodání taky, takže si nemůžu stěžovat.
Avatar autora (Administrátor) 24.11.2020
Děkujeme za super recenzi :) K osobnímu odběru posíláme avízo a poté upomínku. V emailu skutečně uvádíme, že na vyzvednutí máte 5 dní nebo nás máte kontaktovat o prodloužení lhůty.
Avatar autora | 16.8.2020
+ rychlé dodání

Avatar autora | 16.8.2020
+ Rychlé jednání
+ Dobré ceny

Vše perfektní a velmi rychlé.
Avatar autora | 15.8.2020
Super ceny, rychlá doprava

Stránka 1 z 34 , položek celkem: 678

Náš e-shop používá soubory cookies. Nedá se to jíst a podle nových pravidel EU to tady musíme mít. Odkliknutim se váš život nijak nezmění.