Hodnocení obchodu

4,9 955 hodnocení
Přidat hodnocení
5
892x
4
36x
3
12x
2
5x
1
10x
Nevyplňujte toto pole:
R Avatar autora Radka | 24.2.2021
Rychlost dodání, skvělá komunikace, určitě se sem vrátím nakoupit
TK Avatar autora Tobias Klaban | 15.2.2021
Jsem velice spokojen doprava rychlá komunikace perfektní a jsou ještě lepší
M Avatar autora Martin | 11.2.2021
Spokojnost s emailovou komunikaciou, na vsetky otazky mi bolo v priebehu par minut odpovedane. Dodanie tovaru bez problemov a rychlo. Dakujem sluzby vyuzijem znovu.
Avatar autora | 4.2.2021
SUPER JSEM MOC SPOKOJEN.
Avatar autora | 3.2.2021
+ Dobré ceny
+ Široká nabídka
+ Online doručení

Obchod nabízí velice dobré ceny oproti jiným obchodům, a to dlouhodobě. Objednal jsem si tedy nějaké hry, které přišly samozřejmě v původním neporušeném obalu.
Avatar autora | 2.2.2021
+ rychlost a spolehlivost

Avatar autora | 2.2.2021
Rychlost kvalita cena
Avatar autora | 1.2.2021
Rychle vyřízení objednávky.
Avatar autora | 1.2.2021
+ Velmi rychlé dodání
+ Profesionální jednání

Avatar autora | 29.1.2021
RYCHLOST A SPOLEHLIVOST
Avatar autora | 29.1.2021
Super obchod.Mohu jen doporučit!
Avatar autora | 27.1.2021
Super
L Avatar autora Lucie | 27.1.2021
100%spokojenost,rychlé dodání,cena i kvalita skvělá.Přiště objednám zase.Mohu jen doporučit i svými přátelům ????
Avatar autora | 26.1.2021
Rychlé, přehledné, bez problémů
Avatar autora | 26.1.2021
+ fakt jsou rychlí
+ všechno ok
+ jsem spokojen, doporučuji všem

Avatar autora | 25.1.2021
+ dodání druhý den

Avatar autora | 25.1.2021
+ okamžité dodání
+ výborná komunikace

Avatar autora | 25.1.2021
+ Rychlost dodání,dobré ceny.
- Nic.

Avatar autora | 25.1.2021
+ Výhodná cena
+ Rychlé jednání

Avatar autora | 24.1.2021
+ Přehledné
+ Rychlé

Jsem z Prahy, objednávka z Brna u me byla do 2.dne od objednání. Dobře zahalena, takže bez poškození. Tento obchod doporučuji. Just Dance 2021 /PS4

Stránka 1 z 48 , položek celkem: 959

Náš e-shop používá soubory cookies. Nedá se to jíst a podle nových pravidel EU to tady musíme mít. Odkliknutim se váš život nijak nezmění.